JÄSENYYS/LIITTYMINEN

Tampereen Kulttuuriyhdistys ry.(perustettu 1974)

Jäsenet
Yhdistyksen jäseniä ovat 1. varsinaiset jäsenet 2. kannattavat jäsenet 3. kunniajäsenet. Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi päästä 15 vuotta täyttänyt henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen.

Jäsenmaksu vuonna 2016 on 20 euroa

Pankkiyhteys: FI36 1147 3000 2047 64

Lämpimästi tervetuloa Tampereen kulttuuriyhdistys ry:n jäseneksi!

– jäsenmaksulla tuet toimintaamme

– yhdistyksemme on sitoutumaton

– kaikilla jäsenillä on kokouksissa puhe- ja läsnäolo-oikeus

Tehdään yhdessä Tampereesta entistä vetovoimaisempi kulttuurikaupunki!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe
Haluan liittyä jäseneksi

Osoite ja puhelinnumero

Jäsenedut:

– Ravintola Henriks, Satamakatu 7, puh. 020 766 9062. Jäsenillemme 10 % alennus. Henriks on tunnettu tunnelmallisen tyylikkäänä ravintolana, jonka ruoka on pieteetillä tehtyä ja suussasulavaa.

– Finlaysonin Palatsi, Kuninkaankatu 1, palatsi(at)finlaysoninpalatsi.com, ravintolapäällikkö Ismo Nieminen 0400 219 536 / yrittäjä Henry Olander 0400 833 417. Jäsenillemme kilpailukykyinen, tuntuva alennus tilaisuuksien järjestämiseen palatsilla, olipa kyseessä yritys- tai yksityiskäyttö.

Finlaysonin myymälät. Jäsenemme saavat klubijäsenyyden ja alennuksia tuotteista. Teemapäivillä myös muita alennuksia. Saatte jäsenyyden automaattisesti maksettuanne jäsenmaksun.

Patruunapari mini