Virtual Tampere

Tampereen Kulttuuriyhdistys ry.
Virtual Tampere

Tampereen kulttuurikohteet ovat saaneet upean esittelyareenan internetiin. Verkkopalvelu Virtual Tampere tarjoaa kaupunkimme parhaat palat lukuisista tunnetuista ja harvinaisemmista kohteista. Sivusto koostuu laadukkaista panoraamakuvista, jotka kääntyvät täydet 360 astetta. Hienona lisänä ovat tarkat lähikuvat yksityiskohdista, esimerkiksi kirkkojen taideteoksista. Taustatietoa saa teksteistä, ja sisältöä päivitetään sivuille koko ajan lisää. Joka sivulta löytyy kohteen sijainti kartalta.
Virtual Tampere on oiva väline jokaiselle, joka etsii tietoa Tampereen kulttuurikohteista. Sivusto palvelee esimerkiksi turisteja, koululaisia, liikuntarajoitteisia, ulkoiluharrastajia, kotiseudustaan kiinnostuneita tamperelaisia tai viikonlopun aktiviteetteja suunnittelevia perheitä.
Palvelusta löytyvät esimerkiksi Pyynikin näkötorni, Tammelantori, Arboretum, Kehräsaari, pääkirjasto Metso huikean ilmakuvan kera sekä alaotsikoiden alta uimarannat, luistinradat ja koirapuistot. Sivuilla on useita Tampereen kirkkoja, mukaan lukien Messukylän vanha kirkko, kaupunkimme vanhin rakennus. Mukana on myös nähtävyyksiä, joihin ei yleensä pääse vierailemaan, kuten paraikaa restauroinnin alla oleva Näsilinna eli Milavida, Tampereen keskuspaloasema, Raatihuone ja Kalevan kirkon kellotorni.
Virtual Tampere koukuttaa: muutaman kuvan katsottuaan haluaa klikata yhä useampia kohteita. Ja mikä parasta, palvelu innostaa vierailemaan kohteissa paikan päällä. Syntyperäinen tamperelainenkin löytää omasta kotikaupungistaan paljon uutta ja kiinnostavaa. Sivusto on tyylikkäästi toteutettu ja kuvat saavat ihastelemaan Tampereen kauneutta.
Koskaan ei ole kulttuurikierrosta tehty yhtä helpoksi: tarvitset vain internet-yhteydellä varustetun tietokoneen tai uudenmallisen mobiili- tai tablet-laitteen. Voit tehdä virtuaalikierroksen missä ja milloin vain, vaikka omalta kotisohvalta.
Tampereen Kulttuuriyhdistys ry. suosittelee Virtual Tamperetta lämpimästi kaikille.